Binnenschilderwerk

Werkzaamheden van onze schilders

Van Kerkhoff Schildersbedrijf biedt u het totaal plaatje wat betreft binnenschilderwerk. Want onze schilders doen meer dan alleen maar schilderen. Zij nemen namelijk de zorg van het gehele project voor u uit handen, zodat u van a tot z wordt voorzien van de beste service! Onze schilders nemen de volgende taken voor u op:

Professioneel advies:
Of het nu gaat om kleuradvies, informatie over de beste verfsoorten of over beschadigde oppervlakten, wij helpen u graag.

Binnenschilderwerk:
Vanaf de voorbereidingen van de ondergrond, naar het daadwerkelijke schilderwerk tot het opruimen van de rommel. Onze schilders gaan niet weg voordat alles helemaal naar wens is.

Behangen:
Heeft u liever uw muren behangen of bent u er nog niet over uit? Onze schilders kunnen u helpen met een keuze maken door het beste advies te geven wat aansluit op uw wensen en behoeftes.

Herstelwerkzaamheden:
Zitten er beschadigingen of houtrot in uw kozijnen? Wij herstellen deze graag voor u.

Kwalitatief uitstekend binnenschilderwerk

Wanneer uw binnenschilderwerk toe is aan vernieuwing is het dan ook slim om een vakman in te schakelen. In principe is alles binnen te schilderen. Of het nu om muren, radiatoren, deuren of kozijnen gaat. Met de juiste verf kan het allemaal. Een goede strakke ondergrond is van groot belang als het om de kwaliteit van het schilderwerk gaat. Dat houdt in dat:

  • De onderlaag goed ontvet moet worden.
  • De onderlaag netjes afgeschuurd dient te worden.
  • Scheuren en gaatjes in de ondergrond moeten worden gerepareerd.
  • De onderlaag voorzien moet worden van een strakke grondverflaag.

Afhankelijk van het materiaal waaruit de ondergrond bestaat kiezen onze specialisten de juiste type verf uit. Dit allemaal voor de beste kwaliteit van de eindverflaag. Hierbij wordt er rekening gehouden met de duurzaamheid van de verf.

Uitstraling en bescherming

Een mooie strakke muur en kozijnen maken uw interieur helemaal af. Beschadigingen die voorheen zichtbaar waren vallen nauwelijks meer op. Dit komt doordat de nieuwe verflaag uw woning weer laat stralen. Een strakke afwerking is een van de specialiteiten van van Kerkhoff Schildersbedrijf.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent binnenschilderwerk? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

“Echt een aanrader, ook de personeelsleden zijn erg vriendelijk!”

Timo van de Kerk

“De woonkamer is weer mooi wit, bedankt!”

Petra van Bongaard

“Het raam van de serre was kapot, door de goede service zat er weer snel nieuw dubbelglas in.”

Karel Schmitz

“De hoogwerker is echt een top ding! Handig om het dakkapel eens goed schoon te maken.”

Jeanette Pok