Buitenschilderwerk

Kwalitatief buitenschilderwerk

Als eigenaar van een huis of pand hecht u vooral waarde aan de kwaliteit en het uiterlijk vertoon van de eindverflaag. Dat is tenslotte het resultaat dat u en uw gasten zien. Voor een strakke afwerking van uw buitenschilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres!

De voorbehandeling en de grondlagen zorgen voor een uitstekende en duurzame kwaliteit. Bij het opnemen van het schilderwerk wordt er goed op de status van de ondergrond gelet. De ondergrond bepaalt namelijk voor een groot gedeelte de kwaliteit van de eindverflaag. Vaak ziet u problemen als: scheuren, blazen en afgebladderde verf terug. Dit kan een gevolg zijn van slecht onderhouden buitenschilderwerk.

Voor het correct onderhouden van buitenschilderwerk is wassen, schuren en opnieuw schilderen in de meeste gevallen vaak voldoende. Wanneer het houtwerk in een slechte staat verkeerd zijn extra handelingen nodig om deze te herstellen. Ook daarvoor bent u bij van Kerkhoff schildersbedrijf aan het juiste adres. Wij inspecteren uw houtwerk op houtrot en andere mogelijke oorzaken. Ook het herstellen van houtrot en/of het vervangen van stukken hout waarbij houtrot is geconstateerd valt binnen onze expertise.

Steigers en hoogwerker

Zodra de steiger tegen het pand staat kunnen wij aan de slag! Het grote voordeel van van Kerkhoff Schildersbedrijf is dat wij zowel een hoogwerker als het juiste steigermateriaal in eigen beheer hebben. Dit heeft als grote voordeel dat wij niet afhankelijk zijn van een extern verhuur- of steigerbouwbedrijf. Waardoor er geen tijdverlies optreedt. Voor meer informatie over de mogelijkheden omtrent onze steigers en hoogwerker kunt u een kijkje nemen op onze verhuur pagina. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent buitenschilderwerkzaamheden en houtrotherstel. Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

“Echt een aanrader, ook de personeelsleden zijn erg vriendelijk!”

Timo van de Kerk

“De woonkamer is weer mooi wit, bedankt!”

Petra van Bongaard

“Het raam van de serre was kapot, door de goede service zat er weer snel nieuw dubbelglas in.”

Karel Schmitz

“De hoogwerker is echt een top ding! Handig om het dakkapel eens goed schoon te maken.”

Jeanette Pok