Glasherstel Zevenaar

Dubbelglas

Dubbelglas is anno 2017 niet meer weg te denken uit onze woningen. Dubbelglas bestaat uit twee glasplaten die luchtdicht met elkaar zijn verbonden. De isolerende werking van dubbelglas komt doordat er lucht van Argon gas tussen de beide glaslagen is gespoten.

Het laten plaatsen van dubbelglas heeft vele voordelen. Zo zorgt het voor:

Een betere isolering:
De meeste warmte gaat verloren door slecht geïsoleerde ramen. Dit wordt opgelost door dubbelglas. Het Argon gas tussen de twee lagen zorgt voor een warm huis in de winter en een koele woning in de zomer.

Geluidsisolatie:
Niet alleen de kou, maar ook het geluid kan beter worden geïsoleerd met dubbelglas. Wanneer je aan een drukke straat woont merk je het verschil meteen met enkel glas.

Minder energiekosten:
Omdat de warmte veel beter in huis kan worden gehouden wordt er bespaard op energiekosten. Dit kan oplopen tot tientallen euro’s per maand. Waardoor de investering voor dubbelglas eenvoudig wordt terugverdiend. Naast dat het een hoop scheelt op de energierekening, is deze besparing ook nog eens erg gunstig voor het milieu.

Veiligheid:
Als het om glas gaat wilt u dat het zo stevig mogelijk is. Dit heeft onder andere te maken met de inbraakpreventie. Dubbelglas kan niet zo eenvoudig worden ingeslagen als enkelglas.

Van enkelglas naar dubbelglas

Het zetten van glas is een vak apart. Aarzel dan niet om dit door een van onze vakmannen te laten doen. Van Kerkhoff Schildersbedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van dubbelglas. Onze medewerkers komen dit graag voor u doen. Wij gaan altijd uiterst netjes te werk en zorgen niet alleen voor strak afgewerkte ramen, maar ook nog eens voor een opgeruimde werkplek.

Meer weten over de mogelijkheden omtrent glas zetten? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

“Echt een aanrader, ook de personeelsleden zijn erg vriendelijk!”

Timo van de Kerk

“De woonkamer is weer mooi wit, bedankt!”

Petra van Bongaard

“Het raam van de serre was kapot, door de goede service zat er weer snel nieuw dubbelglas in.”

Karel Schmitz

“De hoogwerker is echt een top ding! Handig om het dakkapel eens goed schoon te maken.”

Jeanette Pok