Wandafwerking

Bent u op zoek naar de ideale partij voor een strakke wandafwerking? Dan bent u bij van Kerkhoff Schildersbedrijf aan het juist adres! Wij zijn gespecialiseerd in het afleveren van strakke afgewerkte wanden. Dit kunnen wij op verschillende manieren doen, namelijk door middel van:

  • Spackspuiten
  • Behangen
  • Kleinschalig stucwerk

Behang

Liever uw muur voorzien van behang? Wij bieden een uitgebreid assortiment aan soorten behang. Alle verschillende kleuren en patronen zijn bij ons mogelijk. Mocht u nog geen behang hebben uitgekozen, dan kunt u gebruik maken van onze voorbeelden. Wij kunnen u ook voorzien van een goed advies, hierbij kan gedacht worden aan samenstellingen van soortenbehang en/of de kleuren.

Wilt u toch liever een strakke muur zonder patronen? Dan is er ook een mogelijkheid om uw muur te behangen met glasvezel. Glasvezelbehang is een erg sterk type behang. Hierdoor wordt de muur versterkt en beschermt het tegen stoten en krassen. Het glasweefselbehang is geschikt voor iedere muur.

Kleinschalig stucwerk

Heeft u een oneffen muur die u weer helemaal strak wilt hebben? Wij bieden ook de optie aan om kleinschalig stucwerk voor u uit te voeren. Het glad strijken van bijvoorbeeld een muur met spachtelputz behoort ook tot een van onze expertises. Zo voorzien wij u muur weer van een mooie en strakke afwerking!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent wandafwerking? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

“Echt een aanrader, ook de personeelsleden zijn erg vriendelijk!”

Timo van de Kerk

“De woonkamer is weer mooi wit, bedankt!”

Petra van Bongaard

“Het raam van de serre was kapot, door de goede service zat er weer snel nieuw dubbelglas in.”

Karel Schmitz

“De hoogwerker is echt een top ding! Handig om het dakkapel eens goed schoon te maken.”

Jeanette Pok